Fame Residence Park 439€

0
789

 

Fame Residence Park 4 ★★★★
⋙ All Inclusive | Kemer
✦ Çmimi: 439€ – 7 netë / Nisja: 19/Maj

🔴 Bone Share dhe Fito Falas – Sigurim Shendetesor

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim direkt
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
038 754 754
049 754 754
+386 49 754 754 (viber)
email: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here