Posts Tagged ‘CHF’

Cmimet Speciale per kete Vikend nga Kosova Reisen, Airprishtina, Malesia Reisen, Kosova Airlines, Flyksa, Dituria Reiseburo

Written by admin on . Posted in LajmeCmimet Speciale per kete Vikend nga Kosova Reisen, Airprishtina, Malesia Reisen, Kosova Airlines, Flyksa, Dituria Reiseburo

Kosova Reisen Oferta Cmimet

 • Prishtinë – Zurich  12 SHK 2012, 179 – Kosova Resien
 • Prishtinë – Zurich  12 SHK 2012, 199 – Kosova Resien
 • Zurich – Prishtinë  12 SHK 2012, 79 – Kosova Resien
 • Zurich – Prishtinë  12 SHK 2012, 79 – Kosova Resien

Kosova Reisen Call Center

KOSOVA REISEN ZÜRICH  +41(0)44 215 20 20
KOSOVA REISEN AIRPORT ZÜRICH Kloten +41(0)43 816 59 34
KOSOVA REISEN PRISHTINË +381(0)38 241 111
KOSOVA REISEN AIRPORT PRISHTINË +381(0)38 548 436
KOSOVA REISEN PEJË    +381(0)39 432 471
KOSOVA REISEN GJAK0VË +381(0)390 321 091
KOSOVA REISEN PRIZREN +381(0)29 242 110

Kosova Reisen

 

Airprishtina Oferta Cmimet

 • Veronë – Prishtinë nga EUR 39,00 – Airprishtina
 • Venezia – Prishtinë  nga EUR 39,00 – Airprishtina
 • Milano/Bergamo – Prishtinë  nga EUR 39,00 – Airprishtina
 • Liege – Prishtinë  nga EUR 31,00 – Airprishtina
 • Shtutgart – Prishtinë  nga EUR 31,00 – Airprishtina
 • Mynhen – Prishtinë  nga EUR 31,00 – Airprishtina
 • Friedrichshafen – Prishtinë  nga CHF 69,00 – Airprishtina
 • Wien – Prishtinë  nga EUR 49,00 – Airprishtina

Airprishtina Call Center

Airprishtina Zürich +41 44 221 19 17
Airprishtina Basel  +41 61 693 47 10
Airprishtina Genf   +41 22 741 07 71
Airprishtina Düsseldorf +49 21 116 25 03
Airprishtina Stuttgart  +49 711 236 5811
Airprishtina München    +49 89 975 96 290
Airprishtina Prishtina +381 38 222 099
Airprishtina Gjilan    +381 28 024 673
Airprishtina Skopje    +38 92 511 12 12
Airprishtina Preshevë  +381 17 669 11
Airprishtina Itali +390 240 708 009
Airprishtina Belgjikë +32 2 808 09 62
Airprishtina Francë +33 4 816 80 184
Airprishtina Austri +43 720 88 1473
Airprishtina Britania e M. +44 203 318 9435

Airprishtina

 

Malesia Reisen Oferta Cmimet

 • 12.02.2012 Zurich → Prishtina WK 404     11:30     130,00 CHF – Malesia Reisen
 • 12.02.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     100,00 CHF – Malesia Reisen
 • 13.02.2012 Zurich → Prishtina WK 402     06:30     100,00 CHF – Malesia Reisen
 • 11.02.2012 Prishtina → Zurich WK 405     18:00     120,00 CHF – Malesia Reisen
 • 11.02.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:30     130,00 CHF – Malesia Reisen
 • 13.02.2012 Prishtina → Zurich WK 405     14:30     190,00 CHF – Malesia Reisen
 • 13.02.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     170,00 CHF – Malesia Reisen
 • 13.02.2012 Prishtina → Zurich WK 403     09:00     120,00 CHF – Malesia Reisen
 • 11.02.2012 Prishtina → Gjenevë WK 471     11:40     130,00 CHF – Malesia Reisen
 • 11.02.2012 Gjenevë → Prishtina WK 470     15:00     100,00 CHF – Malesia Reisen

Malesia Resien Call Center

Malesia Resien Spreitenbach +41 56 417 90 90
Malesia Resien Zürich +41 44 211 81 81
Malesia Resien Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Malesia Resien Genf +41 79 417 90 90
Malesia Resien Lausanne +41 21 636 31 81
Malesia Resien Pristina +381 38 240 666
Malesia Resien Pristina (Airport) +381 38 548 432
Malesia Resien Prizren +381 29 241 859
Malesia Resien Suhareka +381 29 271 001

Malesia Reisen

 

Kosova Airlines Oferta

 • 12.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR – Kosova Airlines – Flyksa
 • 12.02.2012 München – Prishtina  39.–EUR – Kosova Airlines – Flyksa
 • 12.02.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR – Kosova Airlines – Flyksa

Kosova Airlines CALL CENTER 24

Kosova Airlines Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930
Kosova Airlines Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90
Kosova Airlines München: +49 (0) 89 97 30 66 42
Kosova Airlines Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760
Kosova Airlines Vienna: +43 (0)1 319 10 74
Kosova Airlines Vienna: +43 664 233 63 06
Kosova Airlines Prishtinë: +381 (0) 38 220 220
Kosova Airlines Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79
Kosova Airlines Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09
Kosova Airlines Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58
Kosova Airlines Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Kosova Airlines Flyksa

 

Dituria Reiseburo Oferta Cmimet

 • Dusseldorf – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Koln-Bonn – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Frankfurt – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Stuttgart – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Munchen – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Hamburg – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Hannover – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo
 • Berlin – Prishtine – 49 Euro – Dituria Reiseburo

Dituria Reiseburo Call Center

Dituria Reiseburo Düsseldorf  +49 211 – 164 64 06
Dituria Reiseburo Stuttgart  +49 711 – 223 70 11
Dituria Reiseburo Bielefeld  +49 521 – 521 54 01
Dituria Reiseburo Prishtinë +381 38 – 22 99 75
Dituria Reiseburo Ferizaj Tel. +381 290 – 32 75 88

Dituria Reiseburo

 

Reisebüro Prishtina Reisen Oferta Cmimet

 • Prishtine – Stamboll – Prishtine 199 Euro Reiseburo Prishtina Reisen
 • Prishtine – Viene 199 Euro Reiseburo Prishtina Reisen

Reisebüro Prishtina Reisen Callcenter

Reisebüro Prishtina Reisen – Kosove +381 (0)38 232 999; 232 777
Reisebüro Prishtina Reisen – Gjermani +49 (0) 231/ 86 35 119
Reisebüro Prishtina Reisen – Zvicër +41 (0) 61/ 22 22 811
Reisebüro Prishtina Reisen – Austri +43 (0)1 503 62 40
Reisebüro Prishtina Reisen – Maqedoni +389 (0) 45/ 221 999
Reisebüro Prishtina Reisen – Turqi +90 212 520 47 78

Reiseburo Prishtina Prishtina Reisen

Cmimet Speciale per kete Vikend nga Kosova Resien, Airprishtina, Malesia Reisen, Kosova Airline, Flyksa, Dituria Reiseburo

Incoming search terms:

 

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet oferta speciale per Shkurt 2012

Written by admin on . Posted in LajmeSi cdo here tjeter edhe per muajin Shkurt, Flyksa – Kosova Airlines, Eurokoha kane pregdaditur cmime speciale per rezerime online dhe te gjitha keto per fluturimet drejt Prishtines dhe SHkupit me cmime duke filluar nga 39 Euro per Bileta nga Mynheni per ne Prishtine, Kosove.

pasi qe numri eshte i limituar rezervoni sa me shpejte.

1.02.2012 Zürich – Skopje 79.–CHF
1.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
1.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
1.02.2012 Stuttgart – Prishtina 29.–EUR

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet oferta speciale per Shkurt 2012

4.02.2012 Geneve – Prishtina 89.–CHF
4.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
4.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
4.02.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR
4.02.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR
4.02.2012 Vienna – Prishtina 89.–EUR

5.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 59.–EUR
5.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
5.02.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR

Flyksa – Kosova Airlines Cmimet oferta speciale per Shkurt 2012

8.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
8.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
8.02.2012 Stuttgart – Prishtina 39.–EUR

11.02.2012 Düsseldorf – Prishtina 49.–EUR
11.02.2012 München – Prishtina 39.–EUR
11.02.2012 Köln/Bonn – Prishtina 49.–EUR
11.02.2012 Stuttgart – Prishtina 59.–EUR
11.02.2012 Vienna – Prishtina 39.–EUR

http://www.airkosova.net/2012/01/flyksa-kosova-airlines-cmimet-oferta-speciale-per-shkurt-2012

Cmimet Speciale nga Airprishtina Dhjetor/janar 2011-2012

Written by admin on . Posted in LajmeEdhe per kete fund vite Airprishtina si cdo here tjeter ka cmime shume speciale per udhetimet drejt Kosoves, Prishtines dhe ate duke filluar me cmime prej 31 Euro nga Liege, Shtutgart dhe Mynheni drejt Prishtines. pasi qe numri i ulseve eshte i limituar rezervoni dhe merrni biletat e juaja sa me shpejte. udhetime te kendshme.

airprishtina

airprishtina

Verona – Prishtina nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Venezia – Prishtina nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Milano/Bergamo – Prishtina  nga EUR 39,00 – AirPrishtina
Liege – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Shtutgart – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Mynhen – Prishtina  nga EUR 31,00 – AirPrishtina
Friedrichshafen – Prishtina nga CHF 69,00 – AirPrishtina
Wien – Prishtina  nga EUR 49,0 – AirPrishtina

– AirPrishtina – Shfrytëzoni kuponin e Vitit të Ri deri më 31.01.2012!

Duke u nisur nga viti i kaluar, që ishte një vit shumë interesant, i larmishëm dhe i suksesshëm, ne ju falënderojmë Ju dhe gjithë të tjerëve që fluturuan me ne me një kupon-shpërblimi prej 30,- €/ 30,- CHF në fillimin e Vitit të Ri 2012. Kjo shumë do t’ju zbritet nga çmimi nëse deri më datën 31.01.2012 rezervoni një fluturim për periudhën prej 01.01. deri më 15.03.2012. Suksesi ynë është edhe në favorin tuaj. Ju mirëpresim në bordin tonë

– AirPrishtina – Destinacionet e reja

Në vitin 2011 e kemi zgjeruar shumë rrjetin e destinacioneve dhe ju kemi mundësuar gjithmonë e më shumë destinacione për të fluturuar shpejt, sigurt dhe rehatshëm në vendlindje. Për shembull:

• Vjenë – Prishtinë
• Vjenë – Shkup
• Friedrichshafen – Prishtinë
• Venedik – Shkup
• Romë – Shkup

Urime festat e fundvitit!

Ky vit po merr fund dhe jemi në prag të Vitit të Ri. Ju dëshirojmë ju dhe familjes suaj shumë lumturi, sukses dhe shëndet për Vitin e Ri. Gjithashtu ju dëshirojmë një festë përplot me gëzime në rrethin tuaj familjar dhe shoqëror. Urojmë të kremtoni festat në vendlindjen tuaj! Ju falënderojmë përzemërsisht nëse fluturoni me ne për në vendlindje.
Akoma nuk keni rezervuar fluturim? Jo? Atëherë, mos humbni kohë!

AirPrishtina Call Center 24 Ore

AirPrishtina Zvicër +41 44 2211917
AirPrishtina Gjermani +49 211 162503
AirPrishtina Itali +390 240 708009
AirPrishtina Belgjikë +32 2 8080962
AirPrishtina Francë     +33 4 81680184
AirPrishtina Austri +43 720 881473
AirPrishtina Sllovaki +421 2 33418454
AirPrishtina Britania e M. +44 203 3189435
AirPrishtina Suedi +46 40 6453560
AirPrishtina Danimarkë +45 70 142278
AirPrishtina Sloveni +386 2 6001435
AirPrishtina Kosovë +381 38 222099
AirPrishtina Maqedoni +38 92 5111212
AirPrishtina Preshevë +381 17 669117

Incoming search terms:

Air Kosova
Kosmobile - Kosova Mobile
Shpallje