Posts Tagged ‘Mimoza Sadushaj’

Topi: Noterët, rol jetik në konsolidimin e shtetit të së drejtës në vend

Written by admin on . Posted in Lajme Shqiperia

Topi: Notert, rol jetik n konsolidimin e shtetit t s drejts n vendTIRANË- Presidenti Bamir Topi dhe njëkohësisht Kryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë priti sot Kryetarin e Unionit Ndërkombëtar të Noterëve, zotin Zhan Pol Dëkorp, dhe përfaqësues të tjerë të këtij organizmi nga Italia, Franca dhe Spanja gjatë takimit Zhan Pol Dëkorp, vuri në dukje “rëndësinë e ofrimit të sigurisë juridike në ushtrimin e aktivitetit noterial dhe të garantimit të përmirësimit të vazhdueshëm të shërbimit ndaj komunitetit.

Ndërsa Kryetarja e Dhomës Kombëtare të Noterëve, zonja Mimoza Sadushaj, foli për nismën më të re të organizimit për herë të parë në vendin tonë të Kongresit të Noterisë Shqiptare, i cili do të ketë në qendër të trajtimit të tij “Besimin dhe sigurinë e notereve. Presidenti Topi vlerësoi si “jetik rolin e institucionit të noterëve në konsolidimin e shtetit të së drejtës në Shqipëri dhe çuarjen përpara të reformës në drejtësi.
(el.me/BalkanWeb)

Air Kosova
Kosmobile - Kosova Mobile
Shpallje