Te afermit e Ergysit dhe Marielit thone qe Ermela e meriton fitoren

Written by admin on . Posted in VIP Lajme

Ne Fan Club te Eno Popit ne TCH jane ne studio te afermit e 4-ter finalisteve. Nje pyetje qe u be ishte. Se cili person do deshironit te fitonte BB4 pas njeriut tuaj te aferm… Babai i Ergysit dhe Tezja me cunin e tezes se Marielit thane qe e meriton Ermela. Motra e Ermeles tha qe nese nuk e fiton Ermela e meriton ta fitoj Ergysi. Ndersa kunati dhe motra e Ogrenit kishin inat me kete pyetje, por ne fund kunati i Ogrenit zgjodhi Marielin.

Postime te Ngjashme:

,
,
,
,
,
,
,

Big Brother,
Big Brother Albania 4,
Thashetheme,
Vipat Shqiptare

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

Air Kosova
Kosmobile - Kosova Mobile
Shpallje